HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 


Nevlunghavn Gjestgiveri og Restaurant

Adresse
Havna
3296 Nevlunghavn

E-post
booking@nevlunghavn-gjestgiveri.no

Nettsted
http://nevlunghavn-gjestgiveri.no
Telefon
33 18 81 50

Mobil


Faks

Firmabeskrivelse
Historisk sus
Gjestgiveriet har sine aner helt tilbake til 1920, fra den tiden Swing og Charleston var høyeste mote. Her møttes sosieteten fra hovedstaden i et modent slaraffenliv med bading, seiling og flørting som de viktigste sysler. Gjestgiveriet har overlevd skiftende tider og fremstår nå i fullrenovert drakt, men fortsatt med atmosfæren intakt.

Med Hjerterom
Som vår gjest blir du tatt vare på. Opplev frisk sjøluft, måkeskrik og fiskeskøyter. Sov godt i gode senger, i hyggelige maritime rom. Kanskje starter du dagen med en frisk dukkert? Frokosten smaker alltid ekstra godt etter et salt morgenbad. Vi har 15 bekvemme dobbeltrom, med komfortable senger og delikate bad. Til og med balkong til alle værelsene.

Reker i Nevlunghavn
Ferske reker og pils, bryggesleng blant fiskere og badegjester. Gjestgiveriet ligger i hjertet av Nevlunghavn og tar pulsen på sommerlivet. Kjøkkenet benytter lokale råvarer av fisk og grønnsaker. Spis godt, nyt atmosfæren og la sansene dvele ved et særegent miljø.

Restaurant Napa
Restauranten fungerer til daglig som spisesal for våre gjester og har kapasitet til å servere inntil 80 personer. Lokalene er nyopppussede og holdt i tradisjonell maritim stil.

Velkommen skal du være
Vårt dyktige personale vil gjøre sitt ytterste for å gi deg som gjest topp service, utsøkt mat og det lille ekstra som skal til for å gjøre ditt opphold på Nevlunghavn Gjestgiveri til en hyggelig og minnerik opplevelse. Har du spørsmål om aktiviteter i restauranten og baren, ta kontakt med vårt hyggelige personale.

Litt om vakre Nevlunghavn
Nevlunghavn er en gammel los- og fiskerhavn med særpreget, sjarmerende bebyggelse langs smale buktende gater. Det i seg selv er utfluktsmål nok for tilbakevendende gjester og de er det mange av. Nevlunghavn er et populært ferieområde med mange hytter og sommerhus og campingplassen Oddane Sand, som har en av Vestfolds flotteste badestrender. Rett ved Oddane Sand ligger Gurvika, som er et feriested for funksjonshemmede. Den lune beliggenheten har gjort Nevlunghavn til en mye besøkt gjestehavn for lystbåter. Nevlunghavn har flere serveringssteder, og på brygga kan en om sommeren kjøpe fersk fisk, reker og krabber. I selve Nevlunghavn bor det ca. 650 mennesker. Med alle sommergjestene sju-åttedobles innbyggertallet. Innerst i Havnebukta ligger Omrestranda med langgrunn sandstrand.

Adkomst
Ta av fra E-18 ved Farrisvannet utenfor Larvik. Følg så Brunlanesveien i 20 minutter til den bokstavelig talt stopper utenfor inngangsdøren til Gjestgiveriet.

tilbakeHVA SKJER
 
 
juli 2024
ma  ti on to fr

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222