HJEM Om Stavern Helgeroa Nevlunghavn Nyheter Nyttig info Friluftsliv Bilder Nyhetsbrev Kontakt Oss

 

Kari Wang - Å male er å bade i farger

Kari Wang er bosatt på Kolbotn utenfor Oslo, men har sterke bånd til Stavern hvor hun er oppvokst og har sitt barndomshjem. Hun har kunstrelatert utdannelse fra Westerdals Reklameskole i Oslo, og har jobbet som AD og grafisk designer i Oslo og Akershus siden 1982.

Kari stiller ut i Steinbrakka på Verftet under Påskeutstillingen i Stavern.
Åpningstiden for Påskeutstillingen 2014 er: 12. + 13. + 17. + 18. + 19. + 20. + 21. april.
Kl. 12 - 18


I tillegg har hun tatt ulike malekurs ved Nydalen Kunstskole og Nordstrand Kunstskole. Siden 2010 har hun malt på heltid i eget atelier på Kolbotn og ble en del av Tyrigrava kunstnerfellesskap i 2013.

- Alt jeg maler har øyne. Jeg elsker å starte med enkle kullstreker og modellere meg frem til tredimensjonale figurer som ser på meg fra staffeliet. Det er nesten som å legge kabal. Den må gå opp. Blikket er viktig. I det øyeblikk øynene er på plass har jeg fått en ny venn.

Jeg uttrykker meg naturalistisk. Ofte gir bildene inntrykk av fart og bevegelse. Figurene er det sentrale i rommet, - det som skjer i bakgrunnen er ikke så viktig.

I året 2014 har jeg valgt temaet ”Folklore”. Bildene til Påskeutstillingen er et utvalg fra denne serien. Inspirasjon er hentet fra norske folkedrakter.

- Det er et privilegium å kunne velge og vrake blant massevis av herlige farger hver eneste dag. Jeg velger helst de rene og klare. Å male for meg er å bade i farger.


Kontaktinformasjon


Mobil: 911 35 187
E-post: karigrafisk@gmail.com
www.kariwang.dinstudio.no
www.facebook.com/karigrafisk

 >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
desember 2023
ma  ti on to fr

 
 

LINKER

gladedageristavern.no

www.visitnevlunghavn.no

www.helgeroavel.no

www.stavernfestivalen.no

www.stavernsodden.info

www.svenner.info

www.geanor.no

www.larvikibilder.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

   Copyright © VisitStavern 2007-2019. VisitStavern innehar alle rettigheter til tekst , bilder og illustrasjoner på www.visitstavern.no sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. 
Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert, distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale.

Selvoppnevnt Turistsjef: Yngve Rakke   tel: 911 23 222